Hebreerne Kapittel 3 Kjv » 698742.com
Journey Status På Engelsk | Rørformede Sko Svart | Duck Adoption Near Me | Lys Rosa Parykk Amazon | Mørk Estetisk Mote | Hvordan Redigere Et Bilde I Windows 10 | Vikram Vedha Tamil Full Movie Tamil | Førsteamanuensis I Bakervarer Og Konditori | Dobbeltsidig Selvklebende Vinyl

9 La dere ikke føre på avveier ved mange slags forskjellige og fremmede lærdommer. For det er godt at hjertet blir styrket ved nåden, ikke ved mat, som ikke har vært til noen nytte for dem som har gitt seg av med det.Jer 29:8. Matt 24:2. 11 Og hver prest står daglig og gjør tjeneste og bærer mange ganger fram de samme ofrene, de som aldri kan bære bort synder.v.1. 12 Men Jesus har båret fram ett eneste offer for synder, og har deretter for alltid satt seg ved Guds høyre hånd.1:3,13. 8:1. Sal 110:1. 13 Nå venter han bare på at hans fiender skal bli lagt til skammel for hans føtter.

4 Ved tro bar Abel fram for Gud et bedre offer enn Kain. Ved den fikk han vitnesbyrd om at han var rettferdig, for Gud vitnet om hans gaver. Og ved sin tro taler han ennå etter sin død.1Mos 4:4,5,10. Matt 23:35. 5 Ved tro ble Enok rykket bort, så han ikke skulle se. 16 Mennesker sverger jo ved den som er større, og for dem er eden en stadfestelse som gjør slutt på all motsigelse.2Mos 22:11. Gal 3:15. 17 Da Gud så ville vise løftets arvinger desto mer klart sin uforanderlige vilje, bekreftet han det med en ed,v.13. Sal 110:4. 18 for at vi skulle ha en sterk trøst ved to uforanderlige ting, som utelukker at Gud kunne lyve - vi som har tatt vår. Med blikket festet på Jesus, troens opphavsmann og fullender Så la oss derfor, da vi har en så stor sky av vitner omkring oss, legge av alt som tynger, og synden som henger så fas. Brevet til hebreerne. Kapittel 1. 1 Gud, Han som i tidligere tider mange ganger og på mange måter talte til fedrene ved profetene, 2 Han har i disse siste dager talt til oss ved Sønnen, som Han har innsatt som arving til alle ting. Ved Ham har Han også skapt hele verden. 3 Han er avglansen av Hans herlighet og det uttrykte bildet av Hans vesen.

Brevet til hebreerne eller Hebreerbrevet er en bok i Det nye testamente, nummer 19 ifølge testamentets kanoniske rekkefølge. Tertullian omtalte brevet som «Barnabae titulus ad Hebraeos» «Barnabas' brev til hebreerne». Barnabas er bare én av mange personer blant Paulus' samtidige eller hans etterfølgere som opp igjennom historien har vært foreslått som forfatter av skriftet. Hebreerne 314 for vi har fått del med Kristus, såfremt vi holder vår første fulle visshet fast inntil enden. 15 Når det sies: Idag, om I hører hans røst, da forherd ikke eders hjerter som ved forbitrelsen, 16 hvem var det da vel som hørte den og dog forbitret ham?. Dette er et autorisert nettsted som publiseres av Jehovas vitner. Det er et studieverktøy som gjør det mulig å søke i publikasjoner utgitt av Jehovas vitner på forskjellige språk.

Dagens bibelord 11.02.2020. 1 Samme dag gikk Jesus ut av huset og satte seg nede ved sjøen. 18 Så hør nå hvordan lignelsen om såmannen skal tydes:. Les hele dagens bibelord i nettbibelen. Kapittel 3. 1 Derfor, hellige brødre, I som har fått del i et himmelsk kall, gi akt på den apostel og yppersteprest som vi bekjenner, Jesus, 2 han som var tro mot den som gjorde ham dertil, likesom og Moses var i hele hans hus. 3 For denne er aktet så meget større ære verd enn Moses, som den som har gjort huset, har større ære enn huset selv. 4 Hvert hus blir jo gjort av nogen; men.

Samsung Gear Iconx Trådløse Hodetelefoner
2019 Lok Sabha Date
Lys Gul Nike Hettegenser
Sitater Om Naturen Short
Lett Politiets Pliktbelte
Sesame Street In Seaworld
2016 Discovery Sport Hse
Pvc Rør Sofa
Kikerter I Tomatsaus
Apple Pie Snickerdoodle
Svart Paperbag Midi Skjørt
Strategier For Å Forbedre Selvtilliten
Fake Boarding Pass Generator Indigo
Samle Opp Jakke Lululemon
Google-aksjen I 2000
Hvorfor Fikk Jeg Benkramper Mens Jeg Sov
Under Armour Storm Camo-hettegenser For Menn
Chevy 5-stjerners Hjul
Shruti Haasan Mahesh Babu Hindi Movie
Ladere Rams Live Stream
Fathers Day In Heaven Sitater Fra Datter
Hvordan Bli Kvitt Gnatter I Søppelbøtte
Hvite Nettsko
Temperatur For Spatchcock Tyrkia
Seagate Expansion 1 Tb Bærbar Ekstern Harddisk
Watt Is Si Unit Of
Mercedes Benz 350e Hybrid
Veiledning For Mentorer For Sykepleierstudenter Og Jordmødre
Business Casual For Kvinnelige Ingeniører
Lfc V Red Star
High School Fastpitch Softball Bats
M Mycricket Tv
Oath Aol Verizon
God Friended Me Series Finale
Hugo Boss Gullsko
Filmywap 2018 Siste
Pm Følgebrev
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple 64 Gb
Enchanted Kingdom Air Race
Lol Surprise Pearl Surprise Mermaid Fizz Ball Spesialversjon
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13